Zoek Evenementen

september 2017

Nieuwe Oogst

5 september 20:00 - 22:30

Dikke 2 maanden vakantie zit erop! Veel foto's gemaakt of juist helemaal niet?! Vanavond is als vanouds het thema "Nieuwe Oogst", of wel vrij werk. Neem je mooiste vakantiefoto mee of laat je inspireren door foto's van anderen. (1 foto om te presenteren en 1 op reserve)

Info jubileum + Leden stellen zich voor

19 september 20:00 - 22:30

Voor de pauze gaan we het over het jubileum hebben. Beide commissies laten hun idee├źn zien en geven hieraan verdere invulling. Na de pauze stellen enkele leden zich voor.

oktober 2017

Fotoclub de Wieden

3 oktober 20:00 - 22:30

Afgelopen seizoen hebben enkele leden een clubavond georganiseerd bij Fotoclub de Wieden. Vanavond gaat Fotoclub de Wieden een avond bij ons verzorgen.

Fotopresentatie groepje Straatfotografie

17 oktober 20:00 - 22:30

Het groepje Straatfotografie gaat vanavond hun werk laten zien! (print!)

november 2017

Foto’s clubuitje Van Nelle gebouw

7 november 20:00 - 22:30

Afgelopen juni zijn we naar het Van Nelle gebouw geweest. Laat vanavond je beste foto hiervan zien! (1 foto + 1 reserve)

Vrij werk + fotodokter

21 november 20:00 - 22:30

Wat moet ik meer zeggen..... vrij werk! Neem een mooie recente foto mee. De fotodokter zal deze avond enkele foto's uitzoeken en op zijn manier bewerken.

december 2017

Thema je eigen straat

5 december 20:00 - 22:30

Je eigen straat fotograferen is moeilijk. Komt het omdat je het iedere dag ziet? En vallen de mooie fotografische plekjes daardoor niet meer op? Of heb je hier helemaal geen last van? Laat maar eens zien waar je woont! (1 foto + 1 reserve)

Thema minimalisme

19 december 20:00 - 22:30

Gooi alle overbodige eruit! strip je foto's tot de basis! Alles onder het credo 'Less is more'! Kortom maak er wat van, maar dan juist zo min mogelijk. Let op! Prints!

+ Export Events