INFORMATIE

over Fotoclub Zwolle

INFORMATIE

Als fotografie je hobby is en je bent op zoek bent naar een groep enthousiaste amateurfotografen in de omgeving van Zwolle, dan is Fotoclub Zwolle vast iets voor jou. De leden van Fotoclub Zwolle vinden het leuk onderling hun kennis en ervaring te delen. Het maakt niet uit naar welke soort fotografie je voorkeur uitgaat. Binnen Fotoclub Zwolle is er voor elk wat wils.

Fotoclub Zwolle bestaat al sinds 1894. Daar valt op de clubavonden natuurlijk niets van te merken. Onze rijke historie is wel vaak een aanleiding om in een jubileumjaar groots uit te pakken bijvoorbeeld in de vorm van een bijzondere expositie.

Voordat je besluit om lid te worden, nodigen we je graag uit om een aantal avonden vrijblijvend de clubavond te bezoeken.
Fotoclub Zwolle bestaat uit een enthousiaste groep fotografen. We komen tweemaal per maand bijeen, de eerste en de derde dinsdag. Tijdens deze clubavonden bespreken we ons werk. Ons uitgangspunt is om elkaar te stimuleren de kwaliteit steeds te verbeteren. Daarom leveren we opbouwende kritiek op gemaakt werk. Zo nu en dan nodigen we een gastspreker uit.

We houden ook praktijkavonden en gaan we minimaal 1x per jaar met elkaar op pad om op locatie foto’s te maken. Het werk dat we tijdens een excursie maken, bespreken we een aantal weken later.Je kunt dan de sfeer komen proeven en kijken of onze club iets voor jou is.

Mail. : secretaris@fotoclubzwolle.nl


Video impressie

Recente berichten

Nieuws over en van Fotoclub Zwolle