Expositie SKYE HIGH

Skye staat bekend om het spectaculaire ruige landschap, het mooie licht, de wisselende weersomstandigheden en natuurlijk ook de voortreffelijke whisky. Marc-Jan bezocht dit eiland in de maand mei, waar hij twaalf dagen rondreisde. Voor hem was dit een fantastische ervaring.Hij werkt zowel in kleur als in zwart/wit, waarbij bijzonder licht, vorm en kleur heel belangrijke aspecten zijn. De hier gepresenteerde foto’s van hem zijn in kleur afgedrukt.

In zijn vrije tijd reist Marc-Jan graag met de camper om de fantastische natuurgebieden in Europa te bezoeken om daar mooie landschapsfoto’s te maken.  Gert was er in de koude, regenachtige maand maart. Samen met z’n zoon trok hij enkele dagen lang met een landrover door dit prachtige gebied.

In 1994 bezocht hij dit eiland ook al eens en maakte met z’n analoge camera foto’s, waarvan er enkele op deze expositie te zien zijn. Vanuit de analoge fotografie heeft hij de zwart/wit fotografie in het digitale tijdperk voortgezet. Zijn foto’s voor deze expositie zijn ook allemaal in zwart/wit afgedrukt. Naast natuurfotografie houdt hij zich bezig met verhalende, documentaire fotografie.

De twee fotografen laten op hun eigen karakteristieke wijze het prachtige Schotse Skye zien. Voor beiden is fotografie een middel om herinneringen vast te leggen en een manier om anderen te laten genieten van de gemaakte beelden. Beiden hebben de intentie dit fotogenieke eiland ooit weer opnieuw te bezoeken en onder alle weersomstandigheden mooie scenes vast te leggen.

Marc-Jan en Gert zijn al jaren lid van Fotoclub Zwolle en hebben een website waarbij ze bezoekers graag  willen enthousiasmeren voor de verschillende vormen van fotografie.

Website Marc-Jan: www.mjhfotografie.nl

Website Gert: https://gertklos.nl/

Laat u verrassen door de betoverende beelden en bezoek de expositie:

Infocentrum IJssel Den Nul, Rijksstraat 109, Den Nul

Openingstijden

Dagelijks geopend van 10.00 – 17.00 uur.
Controleer voor een bezoek altijd even de openingstijden op de website van de locatie zelf.

http://www.infocentrumijssel.nl/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *