FCZ Online clubavond 7 december thema Kleur

7 december 20:00 - 22:30

Deze avond staat het gebruik van kleur in de foto centraal. Wat doet kleur met een foto? En wat doet het wanneer je tegengestelde kleuren gebruikt? Kleuren kunnen warm of koel zijn Warme kleuren bevatten rood, oranje en geel en koele kleuren groen, blauw en violet. Warme kleuren zijn actiever en emotioneel geladen en trekken vaak de aandacht in de foto. Over het algemeen zijn warme kleuren zeldzamer dan koele, dus een afbeelding met maar een klein beetje warmte valt al op. Koele kleuren vallen veel minder op dan warme en kunnen rust en kalmte uitstralen. Wanneer zowel warme als koele kleuren in de foto voorkomen kan er een spannend beeld ontstaan, puur door de tegenstelling in deze kleuren.

Dit is een online FotoClub avond. Gebruik het contact formulier voor nadere details

Datum:
Tijd: