Italia 30 jaar /30 foto’s

Wie nog even in vakantiesferen wil blijven of wie zijn geliefde vakantieland Italië dit jaar noodgedwongen heeft moeten missen kan terecht bij Heileuver. De Zwolse amateur fotograaf en lid van FCZ Fotoclub Gerald Batterink heeft een prachtige expositie ingericht in Heileuvers Schilderijenhuis.

Gerald brengt een ode aan zijn geliefde Italie met een sfeervolle serie zwart-wit foto’s. Met heimwee nam hij afscheid van zijn donkere kamer maar de analoge camera blijft zijn grote vriend. Gerald noemt zichzelf een hybride fotograaf.
Met oog voor detail, met liefde voor de mens in zijn dagelijks habitat weet Gerald een Italie neer te zetten waar je heimwee naar krijgt. Wat een dichter doet met woorden, een schilder met verf doet Gerald met zijn camera; hij vangt het licht op het juiste moment en het resultaat zijn beelden die lang op je netvlies blijven hangen en doen verlangen naar Italië. De moeite waard om een kijkje te komen nemen. 
De expositie is vrij toegankelijk van maandag tm zaterdag van 9.00 tot 17.00u Vanaf 1 oktober ook op dinsdag gesloten. . De expositie duurt nog tot 23 oktober. 
U bent van harte welkom. 

www.heileuver.nl

www.geraldbatterink.nl


Geef een reactie